Wij zijn

Wij zijn Londen & Van Holland. Accountants, fiscalisten en juristen.

Wij zijn Londen & Van Holland. Accountants die de kansen achter cijfers zien. Die visie tonen en marsroutes uitstippelen. Wij zijn fiscalisten die niet ú belasten met oplossingen vinden, maar ze zelf aandragen. Inventief, integer en doelgericht. En wij zijn adviseurs die uw financieel-juridische positie optimaliseren. Nu, straks en in de toekomst. Zodat u werkt met perspectief en ‘later’ met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Onze klanten zijn veelal ondernemingen en ondernemers in het grotere MKB. Ook vaak ex-ondernemers, die op een succesvolle carrière terugkijken. Waarom ze voor ons kiezen? Omdat wij groot genoeg zijn om complexe zaken uiterst professioneel te begeleiden. Tegelijk compact genoeg om onze relaties persoonlijk te kennen en waarderen. En ze 1-op-1 de excellente service te bieden
die men verwacht. Teamwork met resultaat!

De menselijke maat, in combinatie met hoogopgeleide, ervaren specialisten maakt Londen & Van Holland een preferred supplier. Het respect, de kwaliteit en het ondernemerschap dat we daarbij aanwenden, maakt ons volgens velen uniek. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Laten we een afspraak maken. Voor een inspirerend gesprek, bij u op kantoor of bij ons in huis.

Londen & Van Holland spreekt uw taal
Nederlands, Engels, Frans, Duits en Turks.

Onze kernwaarden: respect, integriteit, kwaliteit en ondernemerschap
De bedrijfswaarden van Londen & Van Holland zijn Respect, Integriteit, Kwaliteit en Ondernemerschap (RIKO). Bij het maken van onze keuzes, zijn deze waarden leidend en dit resulteert in een lange termijn visie. Wij zijn van mening dat een kantoor niet alleen op financiën aangestuurd moet worden, omdat dat zou leiden tot een voor ons ongewenste korte termijn visie. Natuurlijk zijn financiën niet onbelangrijk, ook ons kantoor moet financieel in evenwicht zijn. Echter, wij hebben financiën niet als primair doel gesteld. Financiën zijn voor ons een gevolg van hoe wij werken.

Heeft u een opmerking of een vraag?

Bel: 020 430 74 00

e-mail: info@londenholland.nl