Werken bij

Passie met mensen, kennis en kunde?
Kom werken bij Londen & Van Holland.

Werken bij Londen & Van Holland is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je echt uitblinkt, over uitstekende kwalificaties beschikt én aantoont dat je passie voor mensen, kennis en kunde hebt, dan bieden wij je kansen in een aansprekende organisatie. Een werkomgeving op het snijvlak van accountancy, financieel en fiscaal advies én ondernemingsrecht. Internationaal georiënteerd. Met de menselijke maat als uitgangspunt. En met onze klanten voorop.

Ondernemerschap en collegialiteit
Bij Londen & Van Holland zijn alle vennoten mede-eigenaar. Dat betekent dat ondernemerschap en initiatief in de hele organisatie doorklinken. Tegelijkertijd is Londen & Van Holland een kennisorganisatie. Daarbinnen staat specialisatie enerzijds, anderzijds de skills om in teamverband onze klanten perfect bij te staan, steeds centraal. Plezier in het werk en een goede balans tussen professioneel en privé vinden wij heel belangrijk. Net als collegiaal samenwerken. Fulltime of parttime, je hoort bij het team.

Kijk bij onze vacatures. Geen vacature aanwezig, toch ambities? Dan nodigen wij je uit een open sollicitatie te sturen, voorzien van CV en eventueel relevante cijferlijsten. Richt je sollicitatie aan: info@londenholland.nl, ter attentie van Kees Jan Schouten. Ook open sollicitaties van ondersteuners (bijvoorbeeld secretaresses) zijn welkom.