We werken met cijfers. Nooit met nummers.

Wij zijn Londen & Van Holland

Video afspelen

Wij zijn Londen & Van Holland. Hier aan het water in IJburg werken fiscale, financiële en juridische specialisten met elkaar samen: rekenwonders, lettervreters, denkers en doeners. 120 mensen, 17 nationaliteiten, in 1 kantoor. Zo blijven de lijnen kort. En zo blijven we wie we zijn: een ondernemende groep mensen met respect, integriteit en kwaliteit. 

We werken met cijfers. Maar niemand is een nummer. Ons team is hecht en echt betrokken: hier rekenen we op elkaar. Met innoveren komen we verder. Daarom investeren we in nieuwe technieken, in mensen en in een duurzame, inclusieve toekomst. Hier kun je groeien. Hier ben je thuis. Welkom bij Londen & Van Holland.

Expertise is er om te delen

We bestaan al vanaf 1994. En in al die jaren hebben we ons kantoor gebouwd op respect, integriteit, kwaliteit en ondernemerschap. Het is ons DNA. We zijn best bescheiden, maar feit is dat we op hoog niveau samenwerken. We gaan voor kwaliteit en persoonlijkheid. Onze mensen kiezen daarom ook bewust voor ons, zelfstandige mensen met kleur en karakter. Die enthousiast zijn en betrokken. We staan dicht bij onze klanten en gaan voor de langetermijnrelatie: met klanten, en met elkaar.

Daarom hebben ook maar 1 kantoor. Zo houden we de lijnen kort. En zijn we in staat om multidisciplinaire problemen goed op te lossen. We werken met cijfers. Maar niemand is bij ons een nummer. Onze blik is breed: er werken hier 16 nationaliteiten. Onze kennis is diep. En die expertise delen we. We gebruiken de nieuwste software en technieken en doen ons werk grotendeels data-gedreven. Daardoor werken we efficiënter. En wordt ons werk leuker en uitdagender.

Zo komt het dat we niet alleen cijfers bekijken, maar ook kansen zien. Dat levert aan de ene kant heldere inzichten en praktische adviezen op. En aan de andere kant mooie loopbanen en persoonlijke ontwikkelingen. Benieuwd? Kom een keer langs.

Respect
We hebben respect voor elkaar en voor anderen. Natuurlijk we sparren graag. En we verschillen ook graag van mening. Want daar leren we van.
Kwaliteit
Wij houden van ons werk. En we kunnen best zeggen dat we er goed in zijn. We houden vakkennis bij en gaan voor kwaliteit. Niets minder. Dat houdt ons werk ook leuk.
Integriteit
Het klinkt niet zo betrouwbaar om van jezelf te zeggen, maar wij zijn integer. Dat moet ook wel. We hebben verantwoordelijk werk: we nemen beslissingen over andermans geld.
Ondernemerschap
We zijn ondernemers in zakelijke zin. Maar ondernemend zijn we ook in de andere betekenis: we nemen initiatieven, zijn vindingrijk en brengen ideeën in. Dat krijg je als je van je werk houdt.

Respect

We hebben respect voor elkaar en voor anderen. Natuurlijk we sparren graag. En we verschillen ook graag van mening. Want daar leren we van.

Kwaliteit

Wij houden van ons werk. En we kunnen best zeggen dat we er goed in zijn. We houden vakkennis bij en gaan voor kwaliteit. Niets minder. Dat houdt ons werk ook leuk.

Integriteit

We hebben verantwoordelijk werk en we vinden dat we een voorbeeldfunctie hebben in de maatschappij.

Ondernemerschap

We nemen initiatieven, zijn vindingrijk en brengen ideeën in. Dat krijg je als je van je werk houdt.

Reken op persoonlijk advies

Op ons kantoor in IJburg houden we de lijnen kort. Onze specialisten kennen elkaar en weten precies wie waarin uitblinkt. Of je nou corporate bent, mkb’er of particulier, je kunt bij ons rekenen op vakkennis, 100% commitment en 1-op-1-service. Wij zijn een fullservice kantoor, dus je kunt met al je vragen bij ons terecht.

Benieuwd hoe we werken en wat we voor je kunnen doen? Kom een keer langs.