Onze mensen

Londen & Van Holland groeit! Fer d’Arnaud en Cooper Goei hebben het kantoor in 1994 opgericht. Het moest een ander accountants- en belastingadvieskantoor worden. Groot genoeg om inhoudelijk te kunnen concurreren met de big four. Maar ook zo compact dat medewerkers ruimte tot persoonlijke ontwikkeling konden krijgen. Die opzet slaagde. De firma groeide uit tot een middelgrote organisatie waar inmiddels zo’n 100 medewerkers met plezier werken.

Mark Ketelaars AA

Vennoot

Is in 1994 na het afronden van zijn accountancyopleiding gestart bij Ernst & Young Accountants. Binnen deze organisatie is Mark doorgegroeid tot accountantmedewerker en heeft daarbij gewerkt binnen de nationale en internationale MKB-praktijk. Op 1 juli 2002 is Mark bij Londen & Van Holland in dienst getreden als accountantmedewerker in de bij ons kantoor behorende brede MKB-praktijk. Per 1 januari 2006 is Mark als vennoot toegetreden tot Londen & Van Holland.
m.ketelaars@londenholland.nl

Chris Bijvoet RA

Vennoot

Begon in 1990 na zijn accountancy studie in de internationale controle praktijk bij Ernst & Young Accountants en is in 1996 overgestapt naar de nationale en internationale MKB-praktijk binnen Ernst & Young, waar hij is doorgegroeid tot senior accountant medewerker. In de periode 2004 – 2006 is Chris werkzaam geweest binnen een middelgroot accountantskantoor met voornamelijk klanten in de MKB-praktijk van de directeur-grootaandeelhouder. Chris is sinds september 2006 vennoot bij Londen & Van Holland.
c.bijvoet@londenholland.nl

Mr. Hans Beeren

Vennoot

Werkte ruim twintig jaar voor Ernst & Young en haar rechtsvoorgangers: eerst als accountant in opleiding, daarna in de fiscale adviespraktijk. Specialisaties: directeur-grootaandeelhouder, fusie- en overname praktijk, vastgoedmarkt, IT-industrie, het familiebedrijf en vermogende particulieren. Is sinds 2005 vennoot bij Londen & van Holland.
h.beeren@londenholland.nl

Drs. Marcel Visser

Vennoot

Marcel heeft fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Hij is zijn carrière in 1996 gestart bij PwC waar hij tot 2012 heeft gewerkt en is vervolgens overgestapt naar Londen & Van Holland waar hij begin 2014 is toegetreden als vennoot. Marcel heeft ruime ervaring opgedaan in nationale en grensoverschrijdende fiscale structurering voor familiebedrijven, private equity portfolio bedrijven en multinationals en daarnaast in de fusie en overnamepraktijk. Marcel is gespecialiseerd in de fiscale planning voor vermogende families, waaronder emigratie, privacy structuren en het opzetten van familiefondsen en beleggingsinstellingen.
marcel.visser@londenholland.nl

Drs. Kees Jan Schouten RA

Vennoot

Kees Jan is in 1998 gestart als accountant bij een Big 4 company. Hij heeft zijn accountancy studie bij Nivra-Nijenrode in 2004 afgerond. Per 1 januari 2014 is hij vennoot geworden bij Londen & Van Holland registeraccountants en belastingadviseurs te Amsterdam. Kees Jan heeft een ruime ervaring als openbaar accountant in het MKB en bij groot nationale organisaties. Kees Jan heeft meer dan gemiddelde ervaring binnen de automotive, bouw, retail en hospitality op nationaal en internationaal niveau als accountant. Hiernaast is hij gespecialiseerd in financiële herstructurering. In zijn vrije tijd bekleedt hij enkele bestuursfuncties bij sportverenigingen.
kj.schouten@londenholland.nl

Nick van Gulden MSc RA

Vennoot

Begon na zijn HBO accountancy studie in de nationale en internationale MKB-controlepraktijk bij PricewaterhouseCoopers, waar hij is doorgegroeid tot manager. In de periode 2015 – 2017 is Nick werkzaam geweest binnen een middelgroot accountantskantoor en uiteindelijk doorgegroeid naar een eindverantwoordelijke positie met voornamelijk cliënten in de MKB-praktijk van de directeur-grootaandeelhouder, familieondernemingen en nationale en internationale middelgrote en grote MKB-organisaties. Nick heeft een ruime ervaring als openbaar accountant in het bredere segment binnen het MKB en bij grote (inter-)nationale organisaties, voornamelijk in de sectoren: retail, healthcare (ZBC’s), stichtingen en verenigingen, cultuur/musea, entertainment/horeca, private equity/venture capital, drukkerijen, automotive (transport/leasing), machinebouw en detachering. Nick is sinds 2017 vennoot bij Londen & Van Holland.
n.vangulden@londenholland.nl

Mr. Gerben van der Lei

Vennoot

Gerben heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij startte zijn carrière in 2007 bij PwC.
In 2013 is Gerben overgestapt naar Londen & Van Holland, waar hij per 1 januari 2019 is toegetreden als vennoot.
Gerben is een fiscale generalist en heeft ruime ervaring in de advisering voor “private clients”, waaronder directeur-grootaandeelhouders, families (en hun ondernemingen) en vermogende particulieren.
g.vanderLei@londenholland.nl

Guido Wijnans

Vennoot

Guido heeft zijn studie fiscale economie in 2008 afgerond aan Tilburg University en is daarna begonnen in de corporate belastingadviespraktijk van Deloitte in binnen- en buitenland. In 2019 is hij overgestapt naar Londen & Van Holland en toegetreden als vennoot. Guido is een brede fiscalist met ervaring op het gebied van vennootschapsbelasting, internationaal belastingrecht, dividendbelasting, BTW, vastgoed transacties en M&A. Zijn cliënten zijn actief in sectoren als energie, infrastructuur, retail en healthcare. Guido is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.
G.Wijnans@londenholland.nl

Heeft u een opmerking of een vraag?

Bel: 020 430 74 00

e-mail: info@londenholland.nl