Fiscaal advies & Inventiviteit

Hoe is de fiscale conditie van úw onderneming? Onze fiscalisten brengen uw bedrijf in topvorm, zodat het –binnen de grenzen van de fiscaliteit- maximaal rendeert. En ze houden uw organisatie in topvorm, in nauwe samenwerking met accountants en juridisch adviseurs. Londen & Van Holland is gespecialiseerd de fiscaliteit rondom arbeid/personeel/beloning, het begeleiden van de aan- en verkoop van ondernemingen, herstructureren en adviseren over een juiste balans tussen ondernemingsbelangen en de private positie van de DGA. Ontdek onze inventiviteit.

HR-Tax (fiscaliteit rondom arbeid, personeel, beloning)
Personeel is uw belangrijkste asset. Wij adviseren hoe u werknemers optimaal beloont door gebruik te maken van de kansen die regelgeving u biedt. Verder adviseren wij hoe u mogelijke risico’s mitigeert. De onderwerpen lopen uiteen van aandelenplannen en optieregelingen tot de WKR (werkkostenregeling), van betalingen aan ZZP’ers tot DGA-loon en van flexibele keuzebudgetten tot ontslagvergoedingen.

Aankoop onderneming, verkoop onderneming
De fiscale omstandigheden rond de verkoop van een onderneming of de verkoop van een onderneming bepalen in hoge mate de uitgangspositie voor de fase die daarop volgt. Dat geldt bedrijfsmatig, maar vooral ook voor de DGA en eventuele andere aandeelhouders. Samen met u bepalen wij de juiste marsroute. En begeleiden, als u dat wilt, met betrokkenheid de stappen die noodzakelijk zijn.

Internationaal ondernemen en fiscaliteit
Wie grenzenloos zaken doet ontmoet vaak verschillende belastingregimes. Wij kennen de weg in de grensoverschrijdende ‘jungle’ van wet- en regelgeving. Wij adviseren uw onderneming én u als privépersoon over optimale internationale omstandigheden. Onze bedrijfsjuristen volgen nieuwe ontwikkelingen en de jurisprudentie op de voet. Om deze voorsprong direct aan u door te vertalen.

Directeur-grootaandeelhouder: een bijzondere positie
In meerdere opzichten is de positie van de DGA bijzonder. Daarbij komt: iedere DGA is uniek. Londen & Van Holland houdt daar graag rekening mee en is gespecialiseerd in het inrichten van optimale (fiscale) omstandigheden voor DGA’s. Bent u DGA? Ontdek Londen & Van Holland.

Estate planning & perspectief
Het vermogen om verder te kijken dan de dag van vandaag. Estate planning, het ‘op maat’ overdragen van uw vermogen aan de generatie na u, is een specialisme. Dat specialisme beoefent Londen & Van Holland al meer dan 20 jaar voor een steeds groeiende selectie (ex-)ondernemers. Fiscale en juridische expertise komt samen in persoonlijk maatwerk, dat het fundament vormt voor een comfortabele toekomst.

Voortdurend veranderende fiscale wet- en regelgeving maakt het opstellen van uw aangifte vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en BTW niet altijd eenvoudig. De Belastingdienst stelt steeds meer eisen aan de manier en het moment van indienen van aangiften.

Londen & Van Holland beschikt dan ook over een aanpak die u in staat stelt om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Daarbij vormt onze integrale benadering van uw belastingzaken en ons advies hierover een belangrijk fundament voor het kunnen leveren van meerwaarde voor uw organisatie.

Meer weten over fiscaal advies en Londen & Van Holland? Boek een verhelderende presentatie.

Heeft u een opmerking of een vraag?

Bel: 020 430 74 00

e-mail: info@londenholland.nl