Diensten bij Londen & Van Holland

Bij Londen & Van Holland bieden we een uitgebreid pakket aan diensten

Compliance

We zijn er voor je financiële administratie en de controle van de jaarrekening. Maar helpen je ook met je ondernemingsplan, een Fusie, overname of andere rechtsvorm voor je bedrijf.

Financiële administratie

We richten je financiële administratie in en houden die nauwgezet bij. Overzichtelijk én inzichtelijk. Zodat je altijd op basis van de laatste cijfers over managementinformatie beschikt.

Jaarrekening

Met onze software stellen we op basis van jullie kolommenbalans een jaarrekening samen. En we zorgen voor de deponeringsstukken en bankrapportages die je nodig hebt.

Audit

Ons compacte en ervaren team is gesprekspartner voor de financiële afdeling én voor de directie. Bij de controle en beoordeling van de jaarrekening gebruiken we altijd de laatste controletechnieken en -standaarden.

IFRS

Opereer je internationaal? We zijn actief lid van  Integra International en helpen je met het opstellen van de IFRS-jaarrekening, complexe consolidaties en de analyse van verslaggevingsvraagstukken.

Fiscale aangiften privé

Wij verzorgen je privé aangiften, zoals Inkomstenbelasting, Schenkbelasting en Erfbelasting volgens de laatste wet- en regelgeving. Uiteraard hebben wij een scherp oog voor optimalisatiekansen.

Fiscale aangiften “corporate”

Wij verzorgen je zakelijke aangiften, zoals Vennootschapsbelasting, Dividendbelasting en Omzetbelasting volgens de laatste wet- en regelgeving. Uiteraard hebben wij een scherp oog voor optimalisatiekansen.

Internationale compliance

Internationale compliance neemt een vlucht. Zo bestaan de CRS, Fatca en tal van Ubo verplichtingen. Het kan makkelijk over het hoofd worden gezien en boetes zijn niet mals. Wij brengen je internationale compliance in kaart maar vooral ook op orde.

Advies

Onze fiscale en juridische specialisten kennen de laatste wet- en regelgeving en kijken naar je onderneming, maar vooral naar jou. Zodat je alles uit je bedrijf en jezelf haalt.

Estate planning

Estate planning is het op maat overdragen van je vermogen. Dat erom vraagt verder te kijken dan vandaag. Wat heb je zelf nog nodig om comfortabele te kunnen leven en wat kun en wil je nalaten of schenken? Wij helpen je met het komen tot een optimale koers.

Vermogensstructurering

Bij vermogensstructurering gaat het om de allocatie van je vermogen over jou in privé en jouw entiteiten. Naast fiscaliteit speelt privacy, zeggenschap en “governance” een belangrijke rol. Wij bekijken samen wat voor jou het beste past.

Corporate tax

Wet is voor jouw onderneming de optimale structuur? Staat het al goed of kan het beter en hoe krijgen we dat voor elkaar? Wij zijn thuis in het optimaliseren van bedrijfsstructuren en weten alles van fiscale faciliteiten voor ondernemers.

HR-tax

Je mensen zijn je grootste kapitaal. Die beloon je door gebruik te maken van de kansen die de belastingregels je bieden. Wij vertellen je precies hoe.

BTW

De BTW is een aparte belasting en krijgt niet altijd voldoende aandacht. Zo ontstaan risico’s maar bestaat ook het risico dat kansen worden gemist. Wij mitigeren je risico’s, wijzen je op kansen en helpen je met het pakken van kansen.

Internationale fiscaliteit

Als je ook zaken doet over de grens, krijg je te maken met verschillende belastingregimes. Wij kennen de weg in internationale wet- en regelgeving.

Fusies en overnames

Bij een fusie of overname komt er veel op je af. Wij kennen het klappen van de zweep en staan pal naast je vanaf het eerste moment van interesse tot aan het zetten van de handtekeningen.

Horizontaal toezicht

Bij horizontaal toezicht komt het aan op wederzijds vertrouwen. Wil je in horizontaal toezicht? Wij hebben korte lijnen met de belastingdienst en schakelen snel.