02

Vennoten van Londen & Van Holland

Mr. Fer d´Arnaud. Begon als belastinginspecteur (vijf jaar). Was daarna vier jaar in dienst bij een middelgroot belastingadvieskantoor. Ontwikkelde zich daar tot fiscaal specialist voor het midden- en kleinbedrijf. Met speciale aandacht voor de problematiek van de directeur-grootaandeelhouder. Ook medeoprichter van Londen & Van Holland.

f.darnaud@londenholland.nl

Mark Ketelaars AA. Is in 1994 na het afronden van zijn accountancyopleiding gestart bij Ernst & Young Accountants. Binnen deze organisatie is Mark doorgegroeid tot accountantmedewerker en heeft daarbij gewerkt binnen de nationale en internationale MKB-praktijk. Op 1 juli 2002 is Mark bij Londen & Van Holland in dienst getreden als accountantmedewerker in de bij ons kantoor behorende brede MKB-praktijk. Per 1 januari 2006 is Mark als vennoot toegetreden tot de maatschap Londen & Van Holland.

m.ketelaars@londenholland.nl

Mr. Cooper Goei. Werkte drie jaar bij De Boer & Van Keulen Belastingadviseurs (inmiddels PWC). Vervolgens in dienst bij een middelgroot belastingadvieskantoor als senior belastingadviseur in de nationale en internationale adviespraktijk. Na 5 jaar werd hij gevraagd om toe te treden als partner. Hij bedankte voor de eer en samen met Fer d’Arnaud startte hij Londen & Van Holland. Cooper heeft speciale aandacht voor de belastingzaken van de directeur grootaandeelhouder in het MKB. In zijn advisering komen zijn ervaringen als ondernemer, sterk tot uitdrukking. Cooper is tevens lid van een adviesraad van een Nederlandse bank.

c.goei@londenholland.nl

Chris Bijvoet RA. Begon in 1990 na zijn accountancy studie in de internationale controle praktijk bij Ernst & Young Accountants en is in 1996 overgestapt naar de nationale en internationale MKB-praktijk binnen Ernst & Young, waar hij is doorgegroeid tot senior accountant medewerker. In de periode 2004 – 2006 is Chris werkzaam geweest binnen een middelgroot accountantskantoor met voornamelijk klanten in de MKB-praktijk van de directeur-grootaandeelhouder. Is sinds september 2006 vennoot bij Londen & Van Holland.

c.bijvoet@londenholland.nl

Mr. Hans Beeren. Werkte ruim twintig jaar voor Ernst & Young en haar rechtsvoorgangers: eerst als accountant in opleiding, daarna in de fiscale adviespraktijk. Specialisaties: directeur-grootaandeelhouder, fusie- en overname praktijk, vastgoedmarkt, IT-industrie, het familiebedrijf en vermogende particulieren. Is sinds 2005 vennoot bij Londen & van Holland.

h.beeren@londenholland.nl

Mr. Wouter van Hellemondt. Wouter van Hellemondt startte na zijn studie Nederlands en Fiscaal recht in 1996 zijn loopbaan als belastingadviseur bij Ernst & Young Amsterdam. Na Ernst & Young is hij werkzaam geweest in het bedrijfsleven en was hij partner bij een belastingadvies-/accountantskantoor voordat hij de overstap maakte naar Londen & Van Holland. Zijn werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de fiscale advisering van het midden- en grootbedrijf.

w.vanhellemondt@londenholland.nl

Drs. Marcel Visser. Marcel heeft fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Hij is zijn carrière in 1996 gestart bij PwC waar hij tot 2012 heeft gewerkt en is vervolgens overgestapt naar Londen & Van Holland waar hij begin 2014 is toegetreden tot de maatschap. Marcel heeft ruime ervaring opgedaan in nationale en grensoverschrijdende fiscale structurering voor familiebedrijven, private equity portfolio bedrijven en multinationals en daarnaast in de fusie en overnamepraktijk. Marcel is gespecialiseerd in de fiscale planning voor vermogende families, waaronder emigratie, privacy structuren en het opzetten van familiefondsen en beleggingsinstellingen.

marcel.visser@londenholland.nl

Drs. Kees Jan Schouten RA. Kees Jan is in 1998 gestart als accountant bij een Big 4 company. Hij heeft zijn accountancy studie bij Nivra-Nijenrode in 2004 afgerond. Per 1 januari 2014 is hij vennoot geworden bij Londen & Van Holland registeraccountants en belastingadviseurs te Amsterdam. Kees Jan heeft een ruime ervaring als openbaar accountant in het MKB en bij groot nationale organisaties. Kees Jan heeft meer dan gemiddelde ervaring binnen de automotive, bouw, retail en hospitality op nationaal en internationaal niveau als accountant. Hiernaast is hij gespecialiseerd in financiële herstructurering. In zijn vrije tijd bekleedt hij enkele bestuursfuncties bij sportverenigingen.

kj.schouten@londenholland.nl

Associate bij Londen & Van Holland

Mr. Hedwig van der Weerd-van Joolingen. Hedwig heeft van 2004 tot 2015 als belastingadviseur bij PwC Amsterdam gewerkt. Daar maakte zij als Senior Tax Manager deel uit van het team ‘Private Wealth’ en adviseerde ze DGA’s van (familie)bedrijven en vermogende particulieren. Begin 2015 is Hedwig overgestapt naar Londen & Van Holland om daar haar eigen klantenkring op te bouwen. Hedwig werkt één dag per week als docent aan de Universiteit van Amsterdam en is bestuurslid van het Genootschap van Estate Planners.

h.vanderweerd@londenholland.nl